image-preloader

Category: Offers

Kofsha pule të pjekura në furrë

Posted on by admin in
kofsha pule te pjekura
Një nga recetat shumë të shijshme të kuzhinës shqiptare janë dhe kofshat e pulës në furrë, janë vërtet shumë të lehta për tu përgatitur madje dhe për ata persona të cilët nuk janë ekspertë në kuzhinë do marrin një rezultat mjaft të mirë.

Spring rolls

Posted on by admin in
spring rolls
Spring rolls janë një antipastë kineze shumë e njohur në vendet e perëndimit. Bëhet fjalë për roletë e brumit të mbushura me perime dhe mish, këto të fundit shijohen sëbashku me salcën e sojës.

Qofte me ton peshku dhe ricotta

Posted on by admin in
polpetta
Përgatitja Si ti përgatisni qoftet me peshk ton dhe gjizë (ricotta) Për përgatitjen e kësaj recete fillojmë me përgatitjen e brumit. Bashkoni një tas me gjizë dhe parmixhano të bashkuara sëbashku, tonin e peshkut të copëzuar dhe acuket.