image-preloader

Category: Chef’s Speciality

Spring rolls

Posted on by admin in
spring rolls
Spring rolls janë një antipastë kineze shumë e njohur në vendet e perëndimit. Bëhet fjalë për roletë e brumit të mbushura me perime dhe mish, këto të fundit shijohen sëbashku me salcën e sojës.

Qofte me ton peshku dhe ricotta

Posted on by admin in
polpetta
Përgatitja Si ti përgatisni qoftet me peshk ton dhe gjizë (ricotta) Për përgatitjen e kësaj recete fillojmë me përgatitjen e brumit. Bashkoni një tas me gjizë dhe parmixhano të bashkuara sëbashku, tonin e peshkut të copëzuar dhe acuket.