image-preloader

Online

Rezervo

Menunë tënde

+355 69 606 6066

TIPI I EVENTIT
Detaje kontakti
Emër
Mesazh

Menu dhe Organizim

Air Albania

Tashmë IBN Catering vjen me një bashkëpunim me kompaninë ajrore më të re në Shqipëri, Air Albania.

Tashmë prej disa muajsh operojmë për shërbimin e kateringut të udhëtarëve drejt linjave Romë, Milano, Bolonja…. Shërbehet si bussines class ashtu edhe economic class.

Menu per Ceremoni

Dasma/Fejesa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure

Organizo

Datelindje

Organizoni datëlindjet tuaja me ne. Ne ofrojmë shërbim cilësor me ushqime të freskëta dhe të gatuara nga kuzhinjerët tanë me eksperiencë shumëvjeçare në këtë fushë. Bëni datëlindjen e fëmijëve, prindërve, gjyshërve një event të paharrueshëm. Planifikoni surpriza për të dashurit tuaj. Ne ju ndihmojmë që çdo gjë të dalë në perfeksion.

Hapni kalendarin dhe shënoni datat tuaja të rëndësishme dhe ejani të festojmë së bashku. Ne ofrojmë paketa të personalizuara për eventin tuaj. Bëni rezervimin tani!

Planifiko Menu

Biznesi

Katering për biznese dhe koorporata

Dëshironi të organizoni një përvjetor të këndshëm për biznesin tuaj sëbashku me punonjësit e tjerë? Po planifikoni një inagurim, event, mbledhje, konferencë apo darkë pune? Shërbimi ynë katering i bizneseve është në dispozicioin tuaj. Mëngjes të freskët për takimet me bordin, dreka shumë të shijshme, evente lançimi dhe promovimi ne i ofrojmë të gjitha si dhe mund t’ju sugjerojmë pjata të dedikuara vetëm për ju. Ne përgatisim menu të personalizuara për biznese si dhe në varësi të temës së festës.