image-preloader

Category: Desert

Muffin me copa cokollate

Posted on by admin in
muffin
Kuzhina angleze dhe amerikane kanë jo pak receta tipike që me kohën janë bërë të njohura në të gjithë botën me shijen e tyre të parezistueshme. Po flasim për muffin me shije cokollate.