image-preloader

Qofte me ton peshku dhe ricotta

Posted on by admin in
polpetta
Përgatitja Si ti përgatisni qoftet me peshk ton dhe gjizë (ricotta) Për përgatitjen e kësaj recete fillojmë me përgatitjen e brumit. Bashkoni një tas me gjizë dhe parmixhano të bashkuara sëbashku, tonin e peshkut të copëzuar dhe acuket.

Supë me perime

Posted on by admin in
sup
Nëse dëshironi të hani shëndetshëm atëherë një nga recetat adekuate për të është pikërisht supa me perime. Kjo supë mund të hahet e ftohtë gjatë verës dhe e ngrohtë gjatë dimrit.....